Selecteer een pagina

Welkom bij Online Zwangerschapsyoga met Marloes!

 

 

Dankjewel voor je bestelling!

Via je account kom je bij de cursus terecht.

 

Als je je abonnement wilt opzeggen, hoef je niets te doen en wordt je niets in rekening gebracht.

Na deze cursus laat ik je niet in de steek, want met behulp van de Online Mindfulness Yoga-cursus kun je gewoon lekker blijven ontspannen en een relaxte mama blijven, of je nu veel tijd hebt of weinig. De yoga-series variëren in lengte van van 10 tot 35 minuten en meditaties van een halve minuut tot 17 minuten.

Hier vind je de Veelgestelde vragen. Vind je hier geen antwoord op je vraag of heb je op- of aanmerkingen? Stuur me gerust een berichtje: info@yogametmarloes.nl.

 

Graag op de hoogte blijven van de nieuwste blogs en ons aanbod? Like ons dan op Facebook:

Tot slot vind je hier alle blogs, voor nog meer gratis ontspanningstips.

 

Ik wens je heel veel plezier met de cursus!

Met warme groet,

Marloes

www.online-zwangerschapsyoga.nl, onderdeel van www.yogametmarloes.nl Online Mindfulness Yoga

www.marloesvankorven.nl – Praktijk voor Mindfulness Yoga (live lessen) en Cranio Sacraal Therapie (te Middelbeers, gemeente Oirschot – Noord-Brabant, NL)

In 2008 ging er een wereld voor me open: telkens als ik uit de yoga-les kwam, voelde ik me heeerlijk… EINDELIJK een manier om die chaos in mijn hoofd te temmen. Dit bijna verslavende gevoel wil ik jou ook graag bezorgen! Sinds 2010 heb ik een eigen yoga-school, maar de wachtlijst blijft maar groeien, waardoor ik op deze manier hoop meer mensen op hun eigen manier te laten genieten van wat yoga met je doet 🙂

Warme groet, Marloes

Contactgegevens

 

Marloes Rombouts - van Korven

06-13308561

info@yogametmarloes.nl

Social Media

 

Live een les volgen of een ontspannende behandeling ervaren? Klik dan hier.