Selecteer een pagina

Welkom bij Online Mindfulness Yoga met Marloes!

 

 

Dankjewel voor je bestelling!

Via je account kom je bij de cursus terecht. 

 

Om je abonnement te verlengen, ontvang je automatisch zeven dagen vóór het aflopen van de periode dat je hebt betaald een e-mail met de betalingslink. Nét te laat? Geen probleem, je kunt nog zeven dagen na het verstrijken van de laatste dag van je abonnement de cursus bekijken en verlengen.

Als je je abonnement wilt opzeggen, hoef je niets te doen en kun je deze e-mails simpelweg negeren en wordt je niets in rekening gebracht.

Hier vind je de Veelgestelde vragen. Vind je hier geen antwoord op je vraag of heb je op- of aanmerkingen? Stuur me gerust een berichtje: info@yogametmarloes.nl.

 

Graag op de hoogte blijven van de nieuwste blogs en ons aanbod? Like ons dan op Facebook:

Tot slot vind je hier alle blogs, voor nog meer gratis ontspanningstips.

 

Ik wens je heel veel plezier met de cursus!

Met warme groet,

Marloes

www.yogametmarloes.nl – Online Mindfulness Yoga

www.marloesvankorven.nl – Praktijk voor Mindfulness Yoga (live lessen) en Cranio Sacraal Therapie (te Middelbeers, gemeente Oirschot – Noord-Brabant, NL)

 

 

In 2008 ging er een wereld voor me open: telkens als ik uit de yoga-les kwam, voelde ik me heeerlijk… EINDELIJK een manier om die chaos in mijn hoofd te temmen. Dit bijna verslavende gevoel wil ik jou ook graag bezorgen! Sinds 2010 heb ik een eigen yoga-school, maar de wachtlijst blijft maar groeien, waardoor ik op deze manier hoop meer mensen op hun eigen manier te laten genieten van wat yoga met je doet 🙂

Warme groet, Marloes

Contactgegevens

 

Marloes Rombouts - van Korven

06-13308561

info@yogametmarloes.nl

Social Media

 

Live een les volgen of een ontspannende behandeling ervaren? Klik dan hier.