Selecteer een pagina

 

Online Zwangerschapsyoga

 

 

Welkom bij de online cursus Mindfulness Zwangerschapsyoga met Marloes!

Wanneer je je kunt ontspannen tijdens de bevalling, ervaar je veel minder pijn. Ik leer je met behulp van Mindfulness Yoga-, ademhalings- en ontspanningsoefeningen om je zowel geestelijk als lichamelijk te ontspannen en om te gaan met eventuele angsten rondom de bevalling.

Klik hier voor de Veelgestelde Vragen.

Bonusmodule: Hoe voel je je op dit moment? Waar heb je behoefte aan? De rustigere series vind je in de modules hieronder. Graag wat meer uitdaging voor je lijf? Klik dan hier.

Hoe vaker je een les hebt gedaan, des te fijner deze wordt, dus de lessen blijven zichtbaar. Veel plezier ermee!

Met deze cursus begeleid ik je tijdens je zwangerschap, bevalling en daarna, zodat je zoveel mogelijk kunt genieten van deze bijzondere periode en een zo gezond mogelijke start creëert voor je kindje.

Je kunt het beste eerst alle onderdelen één keer gedaan hebben. Hierna kun je naar eigen behoefte onderdelen uitkiezen en bijvoorbeeld een ademhalingsoefening uit module 2 doen, een yoga-serie uit module 3 doen, met daarna een meditatie uit module 4. Ook kun je ervoor kiezen om enkel bijvoorbeeld een yoga-serie te doen, met daarna drie minuten ontspanning, of alleen een ademhalingsoefening of meditatie voor het slapen gaan, of juist voor het opstaan om de dag ontspannen te beginnen.

Onderaan in het menu vind je alle informatie, series, ademhalingsoefeningen, meditaties en tips gebundeld op een rijtje.

Zelf heb ik de bevalling heel positief ervaren en voelde ik vooral hele heftige sensaties in plaats van die hevige pijn waar je veel vrouwen vaak over hoort vertellen. Natuurlijk is de ene bevalling de andere niet, maar ik ben ervan overtuigd dat ontspanning dé sleutel is van een zo soepel mogelijke bevalling. Bang dat het jou niet zal lukken? Herkenbaar hoor, ook ik vroeg me af of de ademhalings- en ontspanningstechnieken op het moment suprême toepasbaar zouden zijn, maar het is gelukt! En als het mij lukt, lukt het jou ook; als je je maar voldoende voorbereidt.

Vind ook jouw OERKRACHT!

Maak lekker thuis in je vertrouwde omgeving een plekje voor jezelf (twee m² is al voldoende!). Heb je nog geen yoga-mat? Je kunt de yoga-series zelfs op een vloerkleed (en sommigen zelfs op je bed) mee doen, zodat je gelijk kunt beginnen. De ademhalings- en meditatie-oefeningen kun je natuurlijk overal doen. 

Geen tijd om te ontspannen? Vaak is het gewoon een kwestie van tijd creëren (plan het in! Evt. op een vast moment op een dag/in de week) en DOEN. Als je gaat nadenken of je wel tijd hebt om te ontspannen, doe je het veel kans niet meer. Wanneer je ontspant, rust je uit en heb je daarna weer meer energie om je taken af te ronden. Niet nadenken, maar doen dus 😉 Klik hier voor meer tips.

Cursus Inhoud

Lessen Status
1

Module 1: Ontspanning tijdens de bevalling

2

Module 2: Omgaan met angsten rondom de zwangerschap

3

Module 3: Hoe ga je om met pijn?

4

Module 4: De verschillende fases van de bevalling

5

Module 5: Hoe voorkom je angst, stress en paniek tijdens de bevalling?

6

Module 6: Wachten op de komst van je wondertje…

7

Module 7: Tips voor de bevalling

8

Bonusmodule met wat pittigere Zwangerschapsyoga-series

9

Module 8: Na de bevalling

10

Alle informatie op een rijtje

11

Alle Zwangerschapsyoga-series op een rijtje

12

Alle ademhalingsoefeningen op een rijtje

13

Alle meditaties op een rijtje

14

Alle natuurlijke tips bij klachten bij elkaar

Inspirerende quotes

“Hang citaten die je raken of die je mooi vindt aan de muur. Kijk er regelmatig naar, denk na over de betekenis ervan en laat je inspireren. Vervang ze na een week of maand door nieuwe”

— Onbekend

In 2008 ging er een wereld voor me open: telkens als ik uit de yoga-les kwam, voelde ik me heeerlijk… EINDELIJK een manier om die chaos in mijn hoofd te temmen. Dit bijna verslavende gevoel wil ik jou ook graag bezorgen! Sinds 2010 heb ik een eigen yoga-school, maar de wachtlijst blijft maar groeien, waardoor ik op deze manier hoop meer mensen op hun eigen manier te laten genieten van wat yoga met je doet 🙂

Warme groet, Marloes

Contactgegevens

 

Marloes Rombouts - van Korven

06-13308561

info@yogametmarloes.nl

Social Media

 

Live een les volgen of een ontspannende behandeling ervaren? Klik dan hier.

Contactgegevens

 

Marloes van Korven

06-13308561

info@yogametmarloes.nl

Social Media

 

Live een les volgen of een ontspannende behandeling ervaren? Klik dan hier.

Volg deze cursus