Selecteer een pagina

Online Energetisch Management

 

 

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je gevoelens overneemt van andere mensen? Maar weet je niet hoe je je hiervoor kunt beschermen?
Of wil je beter emoties leren loslaten of luisteren naar je gevoel?

Herken je dat als soms je partner thuis komt, hij/zij zo op het oog gewoon goed gehumeurd is, maar jij van het ene op het andere moment zonder aanwijsbare reden strontchagrijnig wordt? En dat later blijkt dat hij/zij een rotdag heeft gehad op het werk?

In deze cursus leer ik je dit te ‘managen’ en hiermee om te gaan met behulp van energie-oefeningen, meditaties en Mindfulness Yoga-series. Alles is energie, dus ook emoties/gevoelens. Als je je goed voelt, stroomt de energie mooi door je lichaam. Als je je niet goed voelt, is er een blokkade/opstopping en kan de energie niet goed stromen. Met behulp van je aandacht, adem en yoga-oefeningen kun je de energie leren voelen en weer laten stromen. Je leert jezelf te beschermen tegen gevoelens van anderen en om deze, plus die van jezelf, los te laten.

Maak lekker thuis een plekje voor jezelf (twee m² is al voldoende!), maar ook onderweg kun je vanaf nu binnen korte tijd tot rust komen. Heb je nog geen yoga-mat? Je kunt de yoga-series zelfs op een vloerkleed mee doen, zodat je gelijk kunt beginnen. Klik hier voor de Veelgestelde Vragen.

* Nieuwe onderdelen om nog beter om te gaan met negatieve energie/emoties van anderen vind je in Module 1 en 2 (Bewustworden van je eigen energie en die van de ander).

 

Cursus Inhoud

Lessen Status
1

Module 1: Stevig in je kracht en energie

2

Module 2: Energieveld waarnemen

3

Module 3: Chakra’s in balans brengen

4

Module 4: Bescherm jezelf energetisch

5

Module 5: Loslaten van dat wat niet bij je hoort

Inspirerende quotes

“Durf te beginnen aan de langste reis in een mensenleven: van je hoofd naar je hart.”

— David Hodges, trappist van de abdij op Caldey Island

In 2008 ging er een wereld voor me open: telkens als ik uit de yoga-les kwam, voelde ik me heeerlijk… EINDELIJK een manier om die chaos in mijn hoofd te temmen. Dit bijna verslavende gevoel wil ik jou ook graag bezorgen! Sinds 2010 heb ik een eigen yoga-school, maar de wachtlijst blijft maar groeien, waardoor ik op deze manier hoop meer mensen op hun eigen manier te laten genieten van wat yoga met je doet 🙂

Warme groet, Marloes

Contactgegevens

 

Marloes Rombouts - van Korven

06-13308561

info@yogametmarloes.nl

Social Media

 

Live een les volgen of een ontspannende behandeling ervaren? Klik dan hier.

Contactgegevens

 

Marloes van Korven

06-13308561

info@yogametmarloes.nl

Social Media

 

Live een les volgen of een ontspannende behandeling ervaren? Klik dan hier.

Volg deze cursus