Selecteer een pagina

 

 

Alsjeblieft! Jouw gratis proefles Online Mindfulness Yoga!

 

 

Dankjewel voor je inschrijving!

Hier vind je de gratis proefles Mindfulness Yoga en hier de gratis Ontspanningsmeditatie.

Met deze yoga-serie versterk je je core-gebied: de spieren van je buik, onderrug en bekken. Hierdoor voel je je ook geestelijk meer in je kracht. Om je rug gezond te houden is het belangrijk om deze spieren te trainen. Wanneer deze spieren sterk zijn, vormen ze namelijk een soort van corset rondom je lage wervels, zodat je wervels ondersteund en beschermd worden.
In de Online Mindfulness Yoga-cursus vind je series met uiteenlopende thema’s. De ene serie is rustiger dan de andere.

Graag nog wat meer pit & power voor je lichaam? Wanneer je bent geabonneerd, vind je o.a. ‘De Zonnegroet’: een krachtige en korte serie die je vóór elke les kunt beoefenen, waarmee je telkens extra werkt aan je conditie, vetverbranding, buik- en bilspieren.

Te weinig tijd voor ontspanning? Doe dan deze Mini-meditatie van nog geen anderhalve minuut, die fijn is bij onrust – de tijd die je bijvoorbeeld toch kwijt bent op het toilet 😉
Moeite met je adem? Voelt ie gespannen aan of hoog in de borst? Hoogstwaarschijnlijk heb je in de loop van je leven spanningen in je ademgebied opgebouwd, die de beweging van je ademhaling bemoeilijken. Maar hier kun je wat aan doen! Ik leer het je allemaal 🙂

Klik hier om een maandelijks of jaarlijks abonnement te nemen op Online Mindfulness Yoga met Marloes of om losse meditaties te verkrijgen (mp3-bestanden).

Graag geïnspireerd blijven en op de hoogte blijven van de nieuwste blogs en ons aanbod? Like ons dan op Facebook:

Tot slot vind je hier alle blogs, voor nog meer gratis ontspanningstips.

Doordat je je hebt aangemeld voor de mailinglijst, ontvang je een aantal keren per jaar een e-mail van ons. Je kunt je hiervoor uiteraard altijd weer uitschrijven.

Bedankt voor je interesse en een fijne dag!

Met warme groet,
Marloes

www.yogametmarloes.nl

Contactgegevens

 

Marloes Rombouts - van Korven

06-13308561

info@yogametmarloes.nl

Social Media

 

Live een les volgen of een ontspannende behandeling ervaren? Klik dan hier.