Selecteer een pagina

Energetisch Management 

 

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je gevoelens overneemt van andere mensen? Maar weet je niet hoe je je hiervoor kunt beschermen? Of  weet je wanneer je de gevoelens voelt van de ander of van jou?

Herken je bijvoorbeeld het volgende bij jezelf: je partner komt thuis en hij/zij is zo op het oog gewoon goed gehumeurd, maar jij voelt je van het ene op het andere moment zonder aanwijsbare reden strontchagrijnig? Later blijkt dat hij/zij een rotdag heeft gehad op het werk…

Wil je beter emoties leren loslaten, of luisteren naar je gevoel?

In deze cursus leer ik je dit te ‘managen’ en hiermee om te gaan. Alles is energie, dus ook emoties/gevoelens. Als je je goed voelt, stroomt de energie mooi door je lichaam. Als je je niet goed voelt, is er een blokkade/opstopping en kan de energie niet goed stromen. Met behulp van je aandacht, adem, visualisatie en yoga-oefeningen kun je de energie leren voelen en weer laten stromen. Je leert jezelf te beschermen tegen gevoelens van anderen en om deze, plus die van jezelf, los te laten.

De cursus bestaat uit vijf modules met een bepaald thema. Elke module bevat een bijpassende Mindfulness Yoga-serie, meditatie en energie-oefening, waarvan ik persoonlijk nog altijd regelmatig dankbaar gebruik maak.

Module-overzicht:

Module 1: Stevig in je kracht en energie

Module 2: Energieveld waarnemen van jou en de ander

Module 3: Chakra’s – je energiecentra in balans brengen

Module 4: Bescherm jezelf energetisch

Module 5: Leren loslaten 

 

Je betaalt nu slechts €39,- (dus maar €3,29 per maand) voor een jaar lang toegang tot deze waardevolle cursus. Wanneer je niet wilt verlengen, stopt de cursus automatisch, zonder dat je daarvoor iets hoeft te doen.

Mocht je binnen 14 dagen niet tevreden zijn, stuur me dan een mail en ontvang het geïnvesteerde geld terug.

Met warme groet,

Marloes

www.yogametmarloes.nl

In 2008 ging er een wereld voor me open: telkens als ik uit de yoga-les kwam, voelde ik me heeerlijk… EINDELIJK een manier om die chaos in mijn hoofd te temmen. Dit bijna verslavende gevoel wil ik jou ook graag bezorgen! Sinds 2010 heb ik een eigen yoga-school, maar de wachtlijst blijft maar groeien, waardoor ik op deze manier hoop meer mensen op hun eigen manier te laten genieten van wat yoga met je doet 🙂

Warme groet, Marloes

Contactgegevens

 

Marloes Rombouts - van Korven

06-13308561

info@yogametmarloes.nl

Social Media

 

Live een les volgen of een ontspannende behandeling ervaren? Klik dan hier.